Posem cara als productors RSSOller del Mas, Manresa, Bages

La vinya no és la única que evoluciona al llarg dels anys, sinó que també ho fan les persones, els projectes i en definitiva, les mentalitats. Aquesta és l'evolució dels vins d'Oller del Mas.

Llegir mésLes Arnaules, Manresa, Bages

A l'horta de "Les Arnaules" vam passejar entre albergínies blanques i tomàquets de diferents varietats. Aquests són els dos productes per excel·lència de la comarca del Bages i l'Enric Casasayas ens en parla. Sabeu que el restaurant del Celler de Can Roca els comprava les verdures abans de que tinguessin el seu propi hort?

Llegir mésMolí del Mig, Mura, bages

El dia que vam anar a conèixer el Pere, hi anàvem amb la intenció de conèixer un petit productor d'oli. Però no ens haguéssim imaginat que acabaria sent el nostre "sherpa" del Bages. Un home polifacètic i ple de sorpreses!

Llegir mésEmbotits de Mura, Mura, Bages

Tothom ens parlava de l'Antonio i dels seus embotits!  Al instant de posar-nos un tall de fuet al paladar, vam entendre el motiu. Una petita botiga de poble que dóna molt del què parlar...

Llegir mésLes Gavarresa, Artés, Bages

El Carles és un formatger valent que ha iniciat la seva aventura fa un any durant la pandèmia. Ja diuen que davant de la crisi, en surten grans projectes i hem d'assegurar que la Gavarresa, promet i molt. El seu formatge falçó se't desfà a la boca i la seva qualitat cremosa és espectacular!

Llegir més