Posem cara als productors RSSAlta Alella, Alella, Maresme

Visitem el celler Alta Alella per sentir la brisa del mar que acaricia les vinyes de Pansa Blanca del escumós AA Bruant, la beguda singular seleccionada per maridar tots els productes del Tasta Comarca del Maresme.

Llegir mésCompanyia Alella, Alella, Maresme

Si una salsa defineix el Maresme, és la Salsa Alella. Una salsa que a diferència de les que coneixem per acompanyar el vermut, no estova les patates i la seva textura és més consistent. Una recepta artesanal que s'ha convertit en tot un emblema! Ara, això si, no et pots deixar perdre l'espai on la serveixen...

Llegir mésCan Xicoy, Arenys de Munt, Maresme

Dos germans, un remat de cabres, un petit obrador i un fantàstic formatge! Quan vam tastar el seu Brie de Cabra vam saber que era un producte singular i al descobrir el seu entorn, ens va enamorar. Si no sabies que a Arenys de Munt s'hi fa formatge, aquest parell els has d'anar a conéixer ja!

Llegir mésCasa Graupera, Mataró, Maresme

La visita a Casa Graupera va ser com entrar dins la pel·lícula de "Charlie i la fàbrica de xocolata" quina passada! Si ets amant de les neules, no et pots deixar perdre un dels obradors més històrics de Catalunya, perquè no només conserven la història sinó que la innoven. Havies sentit mai a parlar de les NEWLAS?

Llegir mésCan Pocurull, Vilassar de Mar, Maresme

Caram amb la Núria! Una de les xarcuteres més exigents del Maresme i la més original. Guanyadora de premis per les seves botifarres singulars dins del gremi de xarcuters de Catalunya, aquesta temporada de maduixes ens ha sorprès amb una recepta excepcional. Has tastat mai un bull amb maduixa i ratafia? Sense cap mena de dubte, el producte estrella del Tasta Comarca del Maresme!

Llegir més