Reptilian Brewery, Sant Vicenç de Calders, Baix Penedès


Productor Reptilian Brewery Caram Caram

ÒSCAR I ISAAC
"El freak power que ens defineix, fa que les nostres cerveses siguin cada una per un moment diferent"

ENTRANT
"Jo abans era fuster"

Arribem amb el cotxe a Sant Vicenç de Calders i si no hi has estat mai, és un poble molt petit situat enmig d'un turó a 100m d'altura, es respira pau i tranquil·litat. Els carrers fan molta pujada i per sort la cerveseria es troba a l'inici del poble, així que aparquem al costat i veiem que la porta està mig oberta, entrem...

Productor Reptilian Brewery Caram Caram

L'Òscar i l'Isaac ens reben molt animats i nosaltres els comencem a bombardejar a preguntes. Ens havien dit que les seves cerveses eren molt singulars i també la seva història!

L'Isaac ja feia 9 anys que elaborava cervesa i ens explica que va començar a la cuina de casa seva amb una olla de 20 litres! Es veu que ell abans era fuster, però que sempre li havia interessat el món de la cervesa i va començar a fer-ne de forma autodidàctica. Però quan ja es va voler dedicar aquest món, es va fer autònom i va arreglar l'antic corral d'ovelles del seu oncle l'any 2012 i l'agost del 2016 acabava les obres del que avui en dia és la cerveseria.

Actualment fa 1 any que l'Òscar i ell són socis i ja elaboren 20 cerveses diferents! 

 

PRINCIPAL
"Premis i més premis"

Aquest parell no s'avorreixen, sempre estan innovant, provant processos d'elaboració nous i col·laborant amb altres cervesers del món per veure amb què poden sorprendre el seu públic.

La seva cervesa negra "Apokalypse" ha rebut 2 medalles d'or, una la va guanyar al "Campeonato de cervezas 2018" i l'altre al festival "Uppsala" celebrat a Suècia al mateix any. 

Però això no és tot, la seva cervesa "Sol·lstici d'Hivern" que ara es diu "Black winter day", té una medalla de plata del Barcelona Beer Festival i la "Petrodeath" una negra molt especial, també ha guanyat una medalla de plata al Barcelona Beer Festival i una medalla d'or al "campeonato de cervezas 2020" i  dues les pots trobar als nostres lots de Nadal!

Productor Reptilian Brewery Caram Caram

Però el premi més recent ha estat guanyar en 3ra posició la millor cerveseria de l'any 2020 del concurs "Sexto campeonato de cervezas" i amb això afirmem que l'Isaac i l'Oscar estaven predestinats a trobar-se per revolucionar el món de la cervesa artesana.

 

POSTRES
"Les tastaries?"

Quan vam començar a tastar vam al·lucinar, mai havíem tastat cerveses tan especials i aquí us deixem algunes de les que ens van fer obrir els ulls com a taronges...

Vegan Liquid Bacon: sorgeix d'una col·laboració amb la sitgetana amb la intenció de fer una cervesa amb tocs fumats i picants. Les fustes de pomer que utilitzen i l'acabament amb la bullició de "xili abanero" fa que sigui una cervesa del tot peculiar.

Freak power: una cervesa negra d'estil imperial staut que conté cacau, lactosa, taronja, fusta de sàndal, xile abanero i xile d'andal .

Productor Reptilian Brewery Caram Caram

Aquesta va ser la primera cervesa que van treure com a societat amb l'Òscar. És diu freak power perquè conté l'amargor de la cervesa negra que tant agrada a l'Isaac, la part més acida que representa l'Òscar i el punt picant que agrada tant a la seva parella. 

Per nosaltres aquelles dues hores van ser tota una descoberta. No havíem tastat mai tantes cerveses especials i sense cap mena de dubte, Reptilian ja forma part de la família de productes de CARAM CARAM perquè són la resposta a sorprendre el paladar.