El Celler de Mura, Mura, Bages


ROSER FONT
"Productes naturals de temporada i de proximitat"

El celler_mura_caram caram

ENTRANT
"Artesania i queviures"

El Pere, el nostre sherpa del Bages, ens va dir: "no podeu marxar de Mura sense conèixer la Roser, la seva botiga té l'aire dels productes que busqueu". Dit i fet, ens vam plantar davant del Celler de Mura, una botiga que la Gemma va definir com a "cuqui" (tot i que la paraula no li agrada), però la veritat és que des que hi poses el primer peu l'espai t'acull i et sents com a casa.

el celler_mura_caramcaramPRINCIPAL
"Avui obro El Celler de nou"

Justament vam ser de les primeres clientes que podíem gaudir de la renovació de la botiga. Tot i que fa 15 anys que està oberta, el dia que hi vam anar, la Roser obria el nou concepte del Celler de Mura"Aquesta botiga no té res a veure amb la d'abans, plena de tonyina i tomàquet fregit" ens diu.

El nou concepte del Celler s'ha basat a eliminar els aliments del dia a dia, ja que eren productes que com diu la Roser "li menjaven el temps" i no es podia dedicar al que realment li agrada que és elaborar producte artesanal com les melmelades o l'oli amb espècies o plantes. De fet, vam quedar parades quan en una de les estanteries vam veure oli de pernil o melmelada de xocolata i plàtan.

el celler_mura_caramcaram

Aquell indret ens va capturar. Es respirava una pau que obra tots els sentits. Vam decidir que aquestes melmelades havien d'estar dins del Tasta Comarca del Bages. Ens va costar decidir, però ens vam decantar per la melmelada de tomàquet, perquè era juliol i era el producte de la temporada. La podeu trobar  en l'opció vegetariana. 

LES POSTRES
"Cada creació és un repte"

El que hem de destacar de la Roser és la seva traça amb fer articles artesanals per la llar o inclús els acabats dels productes com les melmelades. És molt detallista i això queda reflectit a tot el que passa per les seves mans. 

el celler_mura_caramcaram

Si ets dels que valores el temps de dedicació del producte artesanal i tota la il·lusió que hi ha darrere, és un espai per a tu, on trobar un regal: únic, personal i especial.