Tasta comarca

T’apropem una experiència per tastar joies gastronòmiques catalanes i descobrir els obradors més autèntics

Què és el Tasta Comarca?

Una experiència gastronòmica diferent per tastar els productes singulars que s’amaguen a les comarques catalanes. Ens allunyem dels típics i tòpics per sorprendre’t i trencar les rutines.

Reprodueix vídeo

El Tasta Comarca és un servei de subscripció que ofereix una manera única d’experimentar, descobrir i tastar Catalunya i la seva vibrant cultura des de casa. Ara podràs rebre cada dos mesos la selecció d’autèntiques joies gastronòmiques de producció limitada d’una comarca catalana. També coneixeràs de la mà de professionals de la gastronomia receptes especials i coneixeràs les curiositats d’espais molt autèntics.

COMENÇA EL TEU VIATGE!

SENSE MARIDATGE
50€
Pagament cada 2 mesos
50€
Pagament cada 2 mesos
Estalvia 5.00€
45€ 50€
Pagament cada 6 mesos
Estalvia 5€
45€ 50€
Pagament cada 6 mesos
Estalvia 7.50€
42.50€ 50€
Pagament anual
Estalvia 7.5€
42.5€ 50€
Pagament anual
70€
Pagament cada 2 mesos
70€
Pagament cada 2 mesos
Estalvia 7.00€
63€ 70€
Pagament cada 6 mesos
Estalvia 7.00€
63€ 70€
Pagament cada 6 mesos
Estalvia 10.50€
59.5€ 70€
Pagament anual
Estalvia 10.50€
59.5€ 70€
Pagament anual

Què inclou el Tasta Comarca?

  • Descobreix la gastronomia d’una comarca diferent cada 2 mesos
  • Renovem la comarca els mesos de gener, març, maig, juliol, setembre i novembre
  • 5 o 6 productes singulars d’artesans catalans 
  • Receptes fàcils, originals  i saludables per combinar els productes
  • Connectar amb l’origen del que menges mentre poses cara els productors

  • Enviament inclòs a Catalunya - si vius fora de Catalunya contacta’ns

Com funciona la subscripció?

Escull el pla que més s'adapti a tu (cobrament bimensual, semestral o anual) i determina les teves preferències (original o vegetariana)

Els enviaments es realitzaran la tercera setmana dels mesos de gener, març, maig, juliol, setembre i novembre.

Si desitges aturar o cancel·lar la teva subscripció ho podràs fer de forma fàcil des del teu usuari de client

Comarques anteriors

Vols provar-ho?

Aquest apartat és per a tu, si vols provar l'experiència sense subscriure’t!

DESCOBREIX ELS PRODUCTES

Preguntes freqüents

El Tasta Comarca està disponible tot l’any, però cada 2 mesos canvia la comarca.

Sí, englobem els enviaments la tercera setmana dels mesos de gener, març, maig, juliol, setembre i novembre. El Tasta Comarca que rebràs dependrà del dia i mes que et subscriguis. Exemple: Si et subscrius el 11 de gener, rebràs el tasta comarca del gener i si et subscrius el 30 de gener, rebràs el tasta comarca del març. 

Hem apostat per englobar els enviaments un cop cada dos mesos per reduir la petjada de carboni que genera el transport actualment. 


Per a persones que els agrada tastar, deixar-se portar i descobrir la bona gastronomia catalana. Pels curiosos que volen descobrir productes que tenen al costat de casa i que no saben ni que existeixen, perquè la majoria de vegades no tenen temps per buscar-los. En definitiva, per aquells foodies catalans que volen trencar rutines a la cuina i sorprendre els seus convidats.

Cada Tasta Comarca conté 5 o 6 productes singulars. Busquem un equilibri entre productes per a cuinar, productes que no necessiten cocció, productes salats i productes dolços. Tanmateix pots escollir si incloure una beguda com a maridatge recomanat i arrodonir l’experiència.


Creiem que l’expressió “CARAM això sí que no m’ho esperava!” val la pena. Per això, escollim una nova comarca cada dos mesos i seleccionem els productes tenint en compte diferents factors per crear una experiència completa.

Sí, en el moment de compra et deixa escollir l’opció vegetariana.

En el moment de compra pots decidir si vols el Tasta Comarca amb maridatge o sense.


De moment amb l’experiència Tasta Comarca no podem adaptar-nos a totes les intoleràncies. Tot i així, des de CARAM CARAM tenim altres productes on podem tenir en compte les necessitats de cada client. Escriu-nos a hola@caramcaram.com amb les teves necessitats i farem el possible per oferir-te una bona solució.


Contactarem amb tu 72h/48h abans de rebre el Tasta Comarca per confirmar adreça i hora d’entrega. En el cas de no estar a casa, es podrà respondre el missatge amb una adreça i horari alternatiu.
Si en el moment d’entrega no hi ha ningú a casa, es procedirà a fer una trucada al client. Si tot i així, no hi podem contactar, avisarem de l’intent fallit d’entrega i mirarem de buscar una altra data d’entrega amb les despeses d’enviament a càrrec del client.

Si, podràs anul·lar la teva subscripció sempre que ho vulguis. En el cas que et donis de baixa un cop ja s’hagi realitzat el cobrament  del mes, aquest serà l’últim Tasta Comarca que rebràs. Si et dones de baixa abans de cobrar el rebut pertinent, aquell mes ja no rebràs el Tasta Comarca.

No es poden tornar els rebuts un cop fet el pagament, però pots cancel·lar sempre que ho vulguis. Tot i així sempre ens pots contactar al nostre correu: hola@caramcaram.com.

Obre el xat
Necessites ajuda?
Hola!!! M'agradaria fer-vos una consulta :)