Tasta comarca

T’apropem una experiència per tastar joies gastronòmiques catalanes i descobrir els obradors més autèntics

Què és el Tasta Comarca?

Una experiència gastronòmica diferent per tastar els productes singulars que s’amaguen a les comarques catalanes. Ens allunyem dels típics i tòpics per sorprendre’t i trencar les rutines.

Reprodueix vídeo

El Tasta Comarca és un servei de subscripció que ofereix una manera única d’experimentar, descobrir i tastar Catalunya i la seva vibrant cultura des de casa. Ara podràs rebre cada dos mesos la selecció d’autèntiques joies gastronòmiques de producció limitada d’una comarca catalana. També coneixeràs de la mà de professionals de la gastronomia receptes especials i obtindràs avantatges per viure la comarca al teu aire amb activitats enogastronòmiques als espais més autèntics.

COMENÇA EL TEU VIATGE!

SENSE MARIDATGE
50€
Pagament cada 2 mesos
50€
Pagament cada 2 mesos
Estalvia 15.00€
135€ 150€
Pagament cada 6 mesos
Estalvia 15.00€
135€ 150€
Pagament cada 6 mesos
Estalvia 45.00€
255€ 300€
Pagament anual
Estalvia 45.00€
255€ 300€
Pagament anual
70€
Pagament cada 2 mesos
70€
Pagament cada 2 mesos
Estalvia 21.00€
189€ 210€
Pagament cada 6 mesos
Estalvia 21.00€
189€ 210€
Pagament cada 6 mesos
Estalvia 63.00€
357€ 420€
Pagament anual
Estalvia 63.00€
357€ 420€
Pagament anual

Què inclou el Tasta Comarca?

  • Descobreix la gastronomia d’una comarca diferent cada 2 mesos
  • Renovem la comarca els mesos de gener, març, maig, juliol, setembre i novembre
  • 5 o 6 productes singulars d’artesans catalans 
  • Receptes fàcils, originals  i saludables per combinar els productes
  • Connectar amb l’origen del que menges mentre poses cara els productors

  • El valor d’un/a xef o sommelier reconegut/da que t’apropa a la descoberta del territori
  • Descomptes en experiències enogastronòmiques  i avantatges  per visitar espais singulars de la mà dels productor al teu aire
  • Enviament en fred inclòs a Catalunya - si vius fora de Catalunya contacta’ns

Com funciona la subscripció?

Escull el pla que més s'adapti a tu (cobrament bimensual, semestral o anual) i determina les teves preferències (original o vegetariana)

Un cop realitzada la teva primera comanda en un màxim de 15 dies t'arribarà la teva experiència i a partir de la primera entrega, rebràs cada dos mesos una comarca diferent

Si desitges aturar o cancel·lar la teva subscripció ho podràs fer de forma fàcil des del teu usuari de client

Comarques anteriors

Vols provar-ho?

Aquest apartat és per a tu, si vols provar l'experiència sense subscriure’t! Compra el Tasta Comarca en el que estem actualment i t'animem a que segueixis viatjant amb nosaltres amb la subscripció.

DESCOBREIX ELS PRODUCTES

Preguntes freqüents

El Tasta Comarca està disponible tot l’any, però cada 2 mesos canvia la comarca.


Per a persones que els agrada tastar, deixar-se portar i descobrir la bona gastronomia catalana. Pels curiosos que volen descobrir productes que tenen al costat de casa i que no saben ni que existeixen, perquè la majoria de vegades no tenen temps per buscar-los. En definitiva, per aquells foodies catalans que volen trencar rutines a la cuina i sorprendre els seus convidats.

Cada Tasta Comarca conté 5 o 6 productes singulars. Busquem un equilibri entre productes per a cuinar, productes que no necessiten cocció, productes salats i productes dolços. Tanmateix pots escollir si incloure una beguda com a maridatge recomanat i arrodonir l’experiència.


Creiem que l’expressió “CARAM això sí que no m’ho esperava!” val la pena. Per això, escollim una nova comarca cada dos mesos i seleccionem els productes tenint en compte diferents factors per crear una experiència completa.

Sí, en el moment de compra et deixa escollir l’opció vegetariana.

En el moment de compra pots decidir si vols el Tasta Comarca amb maridatge o sense.


De moment amb l’experiència Tasta Comarca no podem adaptar-nos a totes les intoleràncies. Tot i així, des de CARAM CARAM tenim altres productes on podem tenir en compte les necessitats de cada client. Escriu-nos a hola@caramcaram.com amb les teves necessitats i farem el possible per oferir-te una bona solució.


Cap problema, rebràs el Tasta Comarca actual i cada dos mesos rebràs una comarca diferent. 
Exemple: Si et subscrius al febrer, rebràs el Tasta Comarca actual i durant els següents dos mesos rebràs el nou Tasta Comarca.


Escriu-nos a hola@caramcaram amb la teva petició i ho gestionarem.


Fem els enviaments amb fred, per aquesta raó contactarem amb tu 72h/48h abans de rebre el Tasta Comarca per confirmar adreça i hora d’entrega. En el cas de no estar a casa, es podrà respondre el missatge amb una adreça i horari alternatiu.
Si en el moment d’entrega no hi ha ningú a casa, es procedirà a fer una trucada al client. Si tot i això no hi podem contactar, avisarem de l’intent fallit d’entrega i mirarem de buscar una altra data d’entrega amb les despeses d’enviament a càrrec del client.

Si, podràs anul·lar la teva subscripció sempre que ho vulguis. En el cas que et donis de baixa un cop ja s’hagi realitzat el cobrament  del mes, aquest serà l’últim Tasta Comarca que rebràs. Si et dones de baixa abans de cobrar el rebut pertinent, aquell mes ja no rebràs el Tasta Comarca.

Vull tornar un rebut, ho puc fer?
No es poden tornar els rebuts un cop fet el pagament, però pots cancel·lar sempre que ho vulguis. Tot i això sempre ens pots contactar al nostre correu: hola@caramcaram.com.

Obre el xat
Necessites ajuda?